Главная » 2015 » Июль » 22 » Богданівка в об’єктиві
07:55
Богданівка в об’єктиві

Наприкінці травня з візитом до Богданівської сільської ради завітав голова Знам’янської РДА Юрій Гугленко. На традиційному прийомі громадян селяни порушили багато важливих і актуальних питань. Вирішити більшість з них складно, але є і такі, що просто не можливо не залишити без уваги. Тож про окремі з них…

Вже вкотре мешканець села Олександр Ткаченко на рівні району та області порушує питання курсування шкільного автобусу, який двічі на день їздить до міста і у зворотньому напрямку. Зі слів Олександра Михайловича, серед небагатьох пасажирів автобусом їздить з роботи і на роботу заступник райради Людмила Бойчук. І чому цей автобус возить так мало людей, яка доцільність такого перевезення? Також селянин звернувся до голови Знам’янської РДА Юрія Гугленка з цілою низкою інших хвилюючих його питань – це рейдерське захоплення влади (на його думку) у селі Богданівка, де зараз відсторонено від роботи сільського голову Ларису Назаренко,  культурне життя свого села, яке фактично занепадає (хоча є гарна музична школа). Для прикладу було наведено відсутність мітингу в День Пермоги 9 травня. Ще громадянин цікавився, чому посадовці райради задекларували свої доходи і оприлюднили інформацію про них у обласній газеті «Народне слово» і оминули увагою районні видання.

З проблемами щодо якісного обслуговування в сільській амбулаторії звернувся занепокоєний її станом завідуючий Сергій Алейник. Лікар зауважив, що тривалий час немає належних умов для обслуговування пацієнтів, попросив допомоги у облаштуванні приміщення опаленням та необхідності проведення водопостачання.

Пенсіонер Олександр Салівон з великими хвилюваннями розповідав про обслуговування членів районної лікарняної каси. Його дружина – літня жінка, яка постійно потребує медикаментозного лікування для підтримки організму. Чоловік скаржився, що не може тривалий час ні замовити необхідні таблетки, ні забрати із загального фонду кошти на придбання тих же ліків. Будь-які спроби літньої людини з’ясувати, чому така незрозуміла ситуація з лікарняною касою, закінчувалися розмовами про дію невідомого статуту цього утворення.

Від редакції. Бути свідком таких зустрічей з громадськістю вкрай важко і пресі, і самим очільникам влади. У селі, де нині немає сільського голови, і такі серйозні порушуються проблеми – то взагалі тунель без світла! Втім, і в ньому слід шукати вихід! Голова Знам’янської РДА Юрій Гугленко пообіцяв всім богданівцям розібратись із порушеними проблемами. Станом на початок травня, на 39 сесії Знам’янської райради було прийняте рішення про виділення 5 тис. грн. на технічне обстеження будівлі Богданівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Тобто питання подальшого ремонту буде розглядатись вже після цієї процедури. Щодо якості обслуговування лікарняної каси, зауважимо, що безліч дзвінків і скарг нині отримуємо до редакції про неякісну роботу цієї організації, тому ми проведемо журналістське розслідування і повідомимо читачів про його результати.

Оксана Войчишина

ДЖерело: http://www.nashaznam.kr.ua/

Просмотров: 1867 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0