Главная » 2015 » Март » 30 » Шановні мешканці Знам'янського району!
06:52
Шановні мешканці Знам'янського району!

З метою створення сприятливого для життєдіяльності людей довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, відновлення належної чистоти і порядку на  території   району після  зимового періоду ми з вами повинні активно долучитися до всеукраїнської акції "За чисте довкілля", яка вже стартувала.
В цей період необхідно  виконати значний обсяг робіт із здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових  та інших відходів. Прибрати та привести у належний санітарний стан парки, сквери, дитячі, спортивні та господарські майданчики, території кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів та зупинок  громадського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття прилеглих до житлових будинків територій. На часі – висаджування дерев, кущів, поновлення  і  створення нових зелених газонів, квітників, побілка  дерев та бордюр.
Районна державна адміністрація звертається до всіх мешканців району не залишитися байдужими, взяти найактивнішу участь в організації та проведенні всеукраїнської акції "За чисте довкілля". Завершальним її акордом стане День довкілля, який пройде  25 квітня. Це день кожного будинку, кожного двору і кожної вулиці. Адже поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення - це обов’язок кожного з нас. Попереду світле свято – Воскреcіння Господнє! Наведемо порядок не тільки в наших серцях та домівках, а й в нашому рідному мальовничому краї.

Джерело: zn.kr-admin.gov.ua

Просмотров: 758 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0