Главная » 2013 » Январь » 23 » Свято Соборності України у Знам'янці
14:02
Свято Соборності України у Знам'янці

22 січня громадськість міста та району, представники політичних партій та громадських організацій за ініціативи Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» відзначили день Соборності України. Десяток автомобілів з державними й партійними прапорами проїхали вулицями Знам’янки під звуки сигналів й національної музики. По завершенні автопробігу святкова колона з представників від ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «УДАР», ВГО «Громадянська позиція», окремого Чорноліського полку імені козака Мамая Українського козацтва, «РУНВіри» та інших під державними й партійними прапорами й галами «Слава Соборності України!» вирушила центральною вулицею від площі біля Палацу культури до пам’ятника Т.Г.Шевченку, де відбувся урочистий мітинг й покладання квітів.

Голова МО ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка, член українського козацтва Анатолій Голіков у своєму виступі розповів про історичні шляхи возз’єднання українських земель в єдину державу, багатовікову боротьбу українців за свою соборну незалежну Україну.
Керівник міської організації ВО «Свобода» Юрій Майборода привітав присутніх зі святом та акцентував увагу на об’єднані української нації у боротьбі за національну та соціальну справедливість, розбудові української України.
Представники ВО «Батьківщина» Валентина Устілімова та Валентина Бєлова прочитали свої власні вірші, в яких закликали народ вставати з колін і позбутися рабської психології та холуйського синдрому.
По закінчені заходу учасники поклали квіти до погруддя Т.Г.Шевченку і взявшись за руки утворили символічний ланцюг єднання й заспівали Гімн України.

фото Ю.Майборода 

http://znk.ucoz.com/

 

 


Просмотров: 759 | Добавил: NOD32 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0