Главная » 2015 » Март » 27 » Відбувся розіграш Кубка відкриття сезону
21:28
Відбувся розіграш Кубка відкриття сезону

У Богданівці відбувся розіграш Кубка відкриття футбольного сезону Знам’янського району.

Участь взяли сім команд, які були поділені на дві групи. У групу «А» потрапили «Буревісник» (Богданівка), «Граніт» (Суботці), «Колос» (Дмитрівка) та «Дружба» (Диківка); до групи «Б» - «Старт» (Іванківці), «Нива» (Цибулеве) і «Титан» (Петрове). Матчі відбувалися на двох футбольних полях села. У групі «А» тайм матчу тривав 15 хвилин, у групі «Б» - 20 хвилин. 

Богданівський «Буревісник» в першому матчі зустрічався із «Дружбою» (Диківка): зустріч пройшла за чималої переваги господарів, які в кожному з таймів забили по одному м’ячу і святкували перемогу. А от у другому турі свою територіальну і ігрову перевагу господарі бодай в один забитий м’яч не зуміли; при цьому в другому таймі зі штрафного пропустили м’яч («Граніт» реалізував свій єдиний шанс для взяття воріт). Дмитрівський «Колос», який в першому турі змагань розгромив «Граніт», мав чималі шанси на першу сходинку в групі, але їх суттєво понизила нічия з «Дружбою»: була помітна явна недооцінка суперника, який грамотно побудував оборону власних воріт і втримав нульову нічию. 

Досить цікавим був матч «Буревісник» - «Колос». Жодну з команд не влаштовувала нічия. Більше моментів мали підопічні Олександра Довженка. Так, в перекладину воріт «Колоса» влучили Костянтин Малий та Едмон Мхітарян. Все ж одного разу господарям вдалося відзначитися забитим м’ячем: Артур Розсолодін зі штрафного переграв голкіпера суперника. Голкіпер «Буревісника» Богдан Корячко в одному з епізодів зустрічі «виручив» партнерів, парирувавши удар Олександра Замуренка з кількох метрів. 

Після перемоги над «Колосом» «Буревіснику» вихід до фіналу давала втрата очок «Гранітом» в зустрічі з «Дружбою». Але вдруге команда з Диківки не змогла відібрати очки в претендента на перемогу в групі. «Граніт» після стартової розгромної поразки зумів вийти до фіналу змагань при рівності очок з «Буревісником» (завдяки перемозі в особистій зустрічі).
У групі «Б» сильнішою командою був «Старт», який святкував перемоги в обох зустрічах. «Нива» ж посіла друге місце, «Титан» – третє.
В матчі за третє місце, на жаль, богданівці поступилися «Ниві» - 1:2. В першому таймі володіли ініціативою, забили один м’яч, мали призначати пенальті (призначили, але потім відмінили) за порушення правил проти Мхітаряна. Втримати перевагу в рахунку не зуміли. У вирішальному матчі змагань боротьби не вийшло: «Старт» впевнено з рахунком 4:0 переграв «Граніт».
Розіграш Кубка відкриття сезону відбувся, перш за все, завдяки ентузіастам, голові районної федерації футболу Олександра Довженка та членам виконкому. Але от дивує відсутність на цих змагань представників влади: не було нікого зі Знам’янської РДА, із районної ради, з відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Знам’янської РДА. Невже розвиток футболу в районі нікому не потрібний? 
В чемпіонаті Знам’янського району, схоже, залишилося 6 команд, які готові поборотися за чемпіонство 2015 року. «Дружба» (Диківка) лише брала участь в Кубку відкриття, а в чемпіонаті грати не буде. Також, скоріше за все, цей чемпіонат району буде відкритим, адже в ньому візьме участь ще команда з Олександрівського району (із села Єлизаветградка). 25 березня буде все остаточно відомо, коли будуть прийняті заявки команд.

Група «А»
«Буревісник» - «Дружба» 2:0 (Малий В., Малий К.)
«Колос» - «Граніт» 3:0 (Андрієнко-2, Воловик)
«Буревісник» - «Граніт» 0:1
«Колос» - «Дружба» 0:0
«Буревісник» - «Колос» 1:0 (Розсолодін)
«Граніт» - «Дружба» 4:0
Турнірне становище команд: 1. «Граніт» - 6 очок, 2. «Буревісник» - 6, 3. «Колос» - 4, 4. «Дружба» - 1.

Група «Б»
«Нива» - «Титан» 5:0
«Старт» - «Титан» 5:0
«Старт» - «Нива» 4:0
Турнірне становище команд: 1. «Старт» - 6 очок, 2. «Нива» - 3, 3. «Титан» - 0.

Матч за третє місце: «Нива» - «Буревісник» 2:1 (Марущук, Кравчик Я. - Бочковий)
Фінал: «Старт» - «Граніт» 4:0

Джерело: http://fcburevisnyk.com/

Просмотров: 927 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0