Главная » 2013 » Ноябрь » 13 » Знам'янка-2 святкувала ювілей будинку культури
11:43
Знам'янка-2 святкувала ювілей будинку культури

У смт. Знам’янка Друга відбувся святковий концерт з нагоди 50-ти річчя селищного Будинку культури. Майже три години всі, хто завітав цього дня підтримати заклад, насолоджувалися виступами учасників художньої самодіяльності селища, а також гостей свята.


Зустрічала всіх присутніх на святі виставка дитячих та дорослих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва, які підготувала разом із своїми вихованцями С.Чередніченко.

Урочиста частина гармонійно поєднувала нагородження Подяками Знам’янської Другої селищної ради всіх колишніх та нинішніх працівників закладу, а також музичні подарунки від учасників художньої самодіяльності Будинку культури: вокально-хорового колективу «Горлиця» (керівник І. Борідченко), вокальної групи «Веселка» (керівник І.Дубініна), солістів Г. Рибнікової, С. Азарова, О.Редько, ВІА «PUMA», дуету гармоністів (А.Делістьянов, В. Сковоронський) та гостей: хореографічного колективу «Primavera» Будинку дитячо-юнацької творчості (керівник О.Горова), ансамблю пісні та танцю «Веселка» міського Палацу культури (керівник Т.Часник), танцювального клубу «Лада» (керівник І.Бельш). Ведучі свята (С. Коробкін та Н. Фрайнд) згадали імена тих односельців, хто стояв у витоків культурного життя селища.



Вітаючи односельчан та гостей свята, селищний голова С. Філіпенко наголосив: «Ми пишаємося нашим Будинком культури, його талановитим колективом та вихованцями. У сфері культури та мистецтва наші діти гармонійно розвиваються, займаючись в різних гуртках та філії музичної школи. Вони гідно представляють наше селище на різноманітних конкурсах. Завдяки тісній співпраці колективу Будинку культури та селищної ради у нас проводиться багато яскравих культурно-масових заходів, що формує моральну, політичну та громадську культуру населення нашого селища.» Сергій Іванович побажав всім присутнім жити з вогником в очах, зі світлою мрією у серці, дарувати людям щастя, мир та добрий настрій.

За матеріалом сайту "Гречка" 
Просмотров: 788 | Добавил: Админ | Теги: Знам'янка-2 святкувала, смт. Знам’янка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0