Главная » 2014 » Сентябрь » 22 » Знам’янському району – 91 рік!
20:54
Знам’янському району – 91 рік!

"Знам'янщини край, земля моя свята, життя мого колиска калинова!" під таким гаслом у цьому році пройшло свято Знам'янського району.
- Знову осінь, багата і щедра пора. Для нас це особливий час. Саме в цю пору наш район відзначає День народження, - звернулася до учасників урочистого заходу голова районної ради Т.Михайлова, - Кожен із нас у своїх серцях несе маленький вогник гордості за те, що ми українці, що ми народилися на цій прекрасній землі, єдиній і неповторній. Сьогодні вся наша країна переживає дуже нелегкий час, наші мужні герої зі зброєю в руках захищають незалежність та цілісність держави, і ми віримо у перемогу та мирне майбутнє, але сьогодні ми маємо усвідомити що цінніше від людського життя немає нічого, і ми вічно будемо пам’ятати про подвиг наших героїв які загинули виконуючи бойове завдання в зоні АТО.


Вітаючи учасників свята, голова районної державної адміністрації Ю.Григораш зазначив, що кожен з нас небезпідставно пишається своєю Батьківщиною, адже Знам'янщина оспівана у віршах та піснях Семена Климовського. Видатний український композитор Микола Лисенко працював тут над оркестровкою окремих актів опери "Тарас Бульба", письменник-драматург Михайло Старицький писав тут свою "Марусю Богуславську". Це край широких степів, могутніх лісів та велетнів дубів. Проте справжнім багатством нашої землі є трудящі та працьовиті жителі – доброзичливі та чуйні, які безмежно шанують та люблять свій край.
- Сьогодні у нас з вами єдина і спільна мета – консолідувати всі зусилля на збереження незалежності, цілісності та суверенітету України, зробити все можливе для процвітання нащої держави та району, закликав присутніх Ю.Григораш.
Голова районної державної адміністрації Ю.Григораш та голова районної ради Т.Михайлова вручили кращим працівникам району 5 Почесних грамот райдержадміністрації та районної ради, а також нагородили 26 номінантів на районну Дошку Пошани "Трудова слава Знам’янського району".
У залі лунали патріотичні пісні у виконанні аматорів району, а у виконанні вокальної групи Суботцівського сільського будинку культури прозвучала поезія "Молитва за Україну".

Просмотров: 751 | Добавил: Админ | Теги: Знам’янському району – 91 рік! | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Сентябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0