Главная » 2012 » Ноябрь » 12 » Оптове диво буде в Суботцях
17:52
Оптове диво буде в Суботцях
Великий оптовий ринок сільгосппродукції в Кіровоградській області заплановано збудувати в селі Суботці Знам’янського району.
Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Шевченко, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.
За словами посадовця, це місце відповідає всім критеріям такого ринку. Зокрема, наявності інфраструктури й інженерних мереж. Будівництво саме в Суботцях підтримала й польська сторона, яка є партнером області в створенні ринку. 
Сергій Шевченко також додав, що це підприємство передбачатиме не лише торгівлю, а й переробку продукції місцевих сільгоспвиробників. 
За попередніми планами, відкриття ринку повинно відбутися 2015 року.
Нагадаємо, проект будівництва найбільшого в Кіровоградській області оптового ринку сільгосппродукції було презентовано на інвестиційному форумі у вересні в Кіровограді. Він буде не приватним, а державним чи комунальним. Інший варіант – на принципах державно-приватного партнерства.
Просмотров: 1149 | Добавил: NOD32 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
1 дід Панас  
0
....і Суботці перейменують у Большие Васюки.....

2 NOD32  
0
Кіровоградський міський голова Олександр Саунсус вважає, що найбільший оптовий ринок області слід будувати в Кіровограді.

Про це він заявив під час сьогоднішньої апаратної наради в облдержадміністрації, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.

«Там немає ні логіки, ні логістики. Основний споживач сільгосппродукції — Кіровоград. Постачати продукцію в Суботці, а потім — споживачам… Тим більше, що ми запропонували п'ятнадцять гектарів вільної землі під будівництво ринку на околиці Кіровограда. Принаймні, приймаючи рішення, з містом ніхто не порадився», — сказав міський голова.

Головуючий на нараді перший заступник голови ОДА Андрій Ніколаєнко зауважив, що остаточного рішення щодо вибору майданчика під будівництво ринку ще не прийняте.

Нагадаємо, 12 листопада начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Шевченко повідомив, що найбільший в області оптовий ринок сільгосппродукції попередньо планують збудувати в селі Суботці Знам’янського району.

3 дід Панас  
0
Довбані праффесіоналі !!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0