Главная » 2014 » Июнь » 30 » В Знам’янці з’явилися іменні ями мера міста
17:53
В Знам’янці з’явилися іменні ями мера міста

Активісти знам’янського «Майдану» 25червня 2014 року розпочали акцію «Дорога», щоб привернути увагу до проблем доріг у м.Знам’янка. Під час акції вони обмальовували ями на центральній вулиці міста фарбою. В місті з’явилися іменні ями ,що отримали прізвища мера міста Крижановського ,відповідальних за стан доріг працівників і депутатів, що справно звітують про те, як вони щиро переймаються поліпшенням стану доріг у місті.

Перехожі радо підтримували акцію – говорили, що активісти займаються правильною справою.Деякі приносили фарбу, якої, до речі, знадобилося чимало!

Автомобілісти, котрі проїжджали повз, підтримували сигналами клаксонів.Окремі водії зупинялись і просили вплинути на відповідні служби,аби ті в найкоротші терміни провели ремонтні роботи,оскільки люди не встигають лагодити свої автівки,а за нормальну експлуатацію шин навіть мови не може бути.

Найбільше хвилювання виникає за безпеку пасажирських автобусів.Через велику ямковість та руйнування дорожного покриття автобуси можуть перекинутись,а тому на такій дорозі водіям слід бути надзвичайно уважними. Становище ускладнюється ще й тим , що через центр міста одна за одною сновигають фури далекобійників, які воліють за краще платити штрафи , аніж їхати об’їзною «дорогою каскадерів».

В Знам’янці таких ділянок доріг, де дорожнє покриття потребує негайного ремонту чимало.Напевне, легше перерахувати ділянки дороги з неушкодженим покриттям! Тож акція «Дорога» буде продовжуватися , щоб кожна вибоїна отримала ім’я людини, яка повинна не лише формально «парадно звітувати» про ремонт доріг,а дійсно виконувати взяті на себе зобов’язання!

Чому в Україні немає доріг? Держава бідна і їй бракує грошей на повноцінний ремонт – чи насправді просто красти треба менше?Громадські активісти переконані – проблема у головах українців, які не хочуть чи не вміють відстоювати власні права.Тож слід нагадати про Державний стандарт України 3587-97 про АВТОМОБІЛЬНІ ДОРОГИ ВУЛИЦІ ТА ЗАЛІЗНИЧНІ ПЕРЕЇЗДИ.Вимоги до експлуатаційного стану

На жаль змушені констатувати, що ремонти доріг – пожива для корупціонерів. Дороги – величезне корито, у якому завжди є чим поласувати. Оскільки сьогодні щодня тисячі власників автомобілів, маршруток, автобусів купують паливо і з кожного літра 2 гривні перераховують до цього корита. Так само є частинка бюджетних коштів, яка туди надходить із наших з вами податків. А це означає, що той , хто платить , має право і зобовязаний контролювати якість роботи. Тільки так ми побудуємо НОВУ УКРАЇНУ!

Джерело: «Дзеркало Кіровоградщини»

Просмотров: 842 | Добавил: Админ | Теги: Активісти знам’янського «Майдану», м.Знам’янка, ЯМИ МЕРА, Автомобілісти | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Июнь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0