Главная » 2012 » Август » 22 » У Кіровоградській області з’явився ще один Лозінський
18:26
У Кіровоградській області з’явився ще один Лозінський


Голова сільради села Седнівка, що в Устинівському районі Кіровоградської області, вистрілив з рушниці в спину чоловіку з дитиною на руках.

Як повідомили кореспонденту «Кіровоград. Коментарі» очевидці події, інцидент стався близько 2 години 21 серпня. Подружжя Ігор Літянков та Інна Нижник з донькою Анею (рік і два місяці) приїхали з Устинівки до села Седнівка на день народження до знайомої. Близько першої години ночі Ігор викликав авто, щоб повернутися додому.

Коли батько з донькою на руках стояв на вулиці і чекав машину, до них підбіг чоловік з рушницею. Як стверджують очевидці, це був сільський голова Іван Блажко. Голова сільради висловив гостям претензії за музику, що гучно лунала під час святкування.

У ході розмови сільський голова ударив Ігоря Літянкова прикладом по нозі. Щоб уникнути конфлікту, гість з донькою на руках попрямував назад у хату, і в цей час сільський голова вистрілив йому у спину. Почувши стрілянину, налякані гості розбіглися, а господарі викликали міліцію.

Як розповіла дружина потерпілого, міліція на виклик приїхала не одразу. Під час складання протоколу правоохоронці збиралися залишити вільні місця на папері, але жінка наполягла, аби записи були без пробілів.

Самі селяни не вірять у можливість покарання голови сільради, киваючи на те, що той має впливові зв’язки - його брат Олександр Блажко є заступником голови Устинівської райдержадміністрації, а племінник Олександр обіймає посаду начальника ДАІ Устинівки.

Дільничний інспектор міліції Олександр Бєлічков, за яким закріплена територія Седнівської сільської ради, на прохання доповнити або уточнити відомості про стрілянину у Седнівці відповів так: «З цього приводу нічого не можу вам сказати».

Источник:http://kirovograd.comments.ua/

Просмотров: 719 | Добавил: NOD32 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0