Главная » Архив материалов
Президент Віктор Янукович переніс свою робочу поїздку до Кіровоградської області, заплановану на 9 жовтня. Про це повідомляє прес-служба президента надвечір понеділка, 8 жовтня.
Відповідне звернення до глави держави надійшло від голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна.
За інформацією керівника Кіровоградської ОДА, шторм, який пройшов областю, створив проблеми з функціонуванням місцевої інфраструктури. Наслідки стихії, зокрема, унеможливлюють проведення всіх заходів, запланованих під час робочої поїздки Януковича.
Серед іншого, під час робочої поїздки була запланована нарада Глави держави з адміністративно-господарським активом області.
Наразі, Янукович доручив керівникам усіх рівнів забезпечити подолання наслідків стихійного лиха на місцях, зокрема проконтролювати функціонування всіх закладів, установ та господарських інфраструктур.
Просмотров: 622 | Добавил: NOD32 | Дата: 08 Окт 2012 | Комментарии (4)


Забитий перший кілок і церемонія закладки символічного каменю ознаменували початок будівництва заводу з виробництва ядерного палива на Кіровоградщині.


Підприємство дозволить повністю забезпечити всі атомні енергоблоки паливом власного виробництва. Завод нарешті позбавить українські АЕС залежності від імпорту, запевняє прем'єр-міністр Микола Азаров.
«На цьому місці буде побудована перша черга, яка буде здана до 2015 року. Вона дозволить нам забезпечувати усі наші реактори, плюс іще два, які ми побудуємо до 2015 року», - додає Азаров.
На будівництво ядерного заводу інвестори виділили майже 500 мільйонів доларів. Підприємство дасть роботу півсотні фахівців і вдихне нове життя в регіон, каже п ... Читать дальше »
Просмотров: 712 | Добавил: NOD32 | Дата: 05 Окт 2012 | Комментарии (2)



19 сентября, в день празднования Воспоминания чуда Архистратига Михаила, бывшего в Хонех (Колоссах) Преосвященнейший Антоний, епископ Александрийский возглавил торжества по случаю Престольного праздника храма в честь святого Архистратига Божьего Михаила с. Богдановка Знаменского района.
В сослужении духовенства Знаменского благочиния Правящий Архиерей совершил Божественную литургию, по завершении которой был отслужен праздничный молебен.
Владыка поздравил всех с праздником. Также Владыка Антоний поздравил настоятеля храма протоиерея Василия Магдича с 40-летием и пожелал ему благодатной Божией помощи в его пастырском служении.

История праздника

Во Фригии, недалеко от города Иераполя, в местности, называемой Херотопа, находился ... Читать дальше »

Просмотров: 948 | Добавил: NOD32 | Дата: 22 Сен 2012 | Комментарии (0)

Как сообщает ТУ МЧС в области, 19 сентября в реанимационное отделение детской областной больницы из Светловодской ЦРБ в тяжелом состоянии попала десятилетняя жительница Светловодска.


Три дня назад ее дедушка собрал в лесу грибов, с его слов: маслят, белых, сыроежек, зеленушек, зонтиков. Бабушка отварила «добытое» грибное разнообразие и приготовила несколько вкусных блюд, которыми вечером смаковала вся семья (бабушка, дедушка, мать и дочь). Коварный лесной деликатес уложил на больничную койку сначала мать: ей стало плохо на следующий день на работе в Крем ... Читать дальше »
Просмотров: 712 | Добавил: NOD32 | Дата: 21 Сен 2012 | Комментарии (0)


На сайті Знам’янської міської ради з’явилось повідомлення про прийнятя рішення про надання російській мові статусу регіональної.

Таким чином депутати реалізували Закон України «Про основи державної мовної політики».
При цьому, сесія зняла з розгляду питання "Про ситуацію, що склалася у зв’язку з підписанням Президентом України Януковичем В.Ф. Закону України "Про засади державної мовної політики”, яким мали ухвалити "Звернення Знам’янської міської ради до жителів міста Знам’янка з приводу підписання антиукраїнського мовного закону”.
Ситуацію довкола рішення сесії по мовному питанню "Гречці” прокоментував Сергій Василюк, єдиний кандидат від об’єднаної опозиції по 102-му виборчому округу:
«Рішення Знам’янської міської ради про ... Читать дальше »
Просмотров: 634 | Добавил: NOD32 | Дата: 27 Авг 2012 | Комментарии (2)

Шановна громада села!

Щиро вітаю вас знайбільшим національним святом-Днем Незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкоюїї біографії.Вона започаткувала нову епоху в житті нашого народу,законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродженя,духовної свободи,економічного зростання,культурного піднесення.

Бажаю вам щастя  і добра,злагоди,порозуміння та згуртованості,через якіполягає шлях до нового життя,до кращого майбутнього.

Л.Назаренко.

Богданівський сільский голова

Просмотров: 725 | Добавил: NOD32 | Дата: 24 Авг 2012 | Комментарии (1)


День незалежності України, це данина поваги борцям за свободу і становлення прекрасної держави у світі – України. В цей день, по всій країні відбуваються урочистості й галасливі святкування, концерти і салюти.

З чого ж все починалося? У IX ст. була заснована Київська держава, цей момент в історії прийнято вважати народженням України. У XVI ст., після занепаду, держава була розформована на дрібні князівства і стала називатися Козацько-Гетьманською державою, яка проіснувала до кінця XVIII ст. Після цих подій, незалежної української держави не існувало, аж до XX ст.

Сучасна історія незалежн ... Читать дальше »
Просмотров: 734 | Добавил: NOD32 | Дата: 23 Авг 2012 | Комментарии (0)


24 серпня 1991 відбулося проголошення Акта про незалежність України, і над будинком Верховної Ради піднявся синьо-жовтий прапор.

Державний прапор України - прапор із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.

Використання жовтого та блакитного кольорів (з різними відтінками) на прапорах України-Русі простежується від прийняття християнства. Згодом ці два кольори набувають значення державних.


Джерело: ... Читать дальше »
Просмотров: 724 | Добавил: NOD32 | Дата: 23 Авг 2012 | Комментарии (0)


21 серпня відбулося попереднє слухання господарського суду Кіровоградської області у справі про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації. Позивач – Кіровоградська обласна Партія регіонів, відповідач – дизайнер сайту «Гречка».

На процесі окрім позивачів та відповідачів були присутні журналісти та представники громадськості.
Перед будівлею суду зібралося понад сотня громадян – представників політичних партій та міської громади. Мітингувальники вимагали у Партії регіонів припинити тиск на тижневик Кіровоградська правда та онлайн-журнал «Греч ... Читать дальше »
Просмотров: 794 | Добавил: NOD32 | Дата: 22 Авг 2012 | Комментарии (0)


Голова сільради села Седнівка, що в Устинівському районі Кіровоградської області, вистрілив з рушниці в спину чоловіку з дитиною на руках.

Як повідомили кореспонденту «Кіровоград. Коментарі» очевидці події, інцидент стався близько 2 години 21 серпня. Подружжя Ігор Літянков та Інна Нижник з донькою Анею (рік і два місяці) приїхали з Устинівки до села Седнівка на день народження до знайомої. Близько першої години ночі Ігор викликав авто, щоб повернутися додому.

Коли батько з донькою на руках стояв на вулиці і чекав машину, до них підбіг чоловік з рушни ... Читать дальше »
Просмотров: 715 | Добавил: NOD32 | Дата: 22 Авг 2012 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 16 17 »
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 94
В Богдановке
 
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Облоко тегов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0